Och så var det dags igen ,

badabing-badabooom!

Publicerad 2011-03-27 23:08:55 i Musik

Det har varit en minst sagt snurrig helg. Men vi har även överlevt denna.
Avslutade veckan med 1,5 timme powerwalk. Ska ta en lång jäkla dusch och sedan bädda ner mig. Imorgon välkomnar vi den nya veckan med att börja jobba på ett nytt ställe.

Har faktiskt fått ett par nya pjucks och även en webbis så jag kanske kan börja ha lite bättre kontakt med min efterlängtade kompis på andra sidan jorden!

Sjukt att veta att - klockan står på 23, men "egentligen" bara är 22. sug på den!

Adjöss!


En liten..

Publicerad 2011-03-24 23:34:55 i Allt i Mitt liv

Allt till göteborg känns som det är fixat nu -lovely! Eller bokat iallafall. Så nu väntar jag bara på att jobbet betalar och att mina biljetter trillar ner i brevlådan. Jag känner mig taggad, det ska bli så skönt att få en utbildning!

Om ca 30 minuter trillar lönen in på kontot, ska bli underbart! Och mina planer för imorgon är att jobba (såklart!), impulsshoppa lite kläder på lunchen (behövs alltid!) och därefter ställa mig i monsterkön på systemet. Inte för jag vet hur 45 minuter ska räcka men ändå. Efter jobbet ska jag träna, det är RIKTIGT skönt på fredagar för då är man till 550% alltid själv på gymmet!

Hejsvej

C’mon light the fire

Publicerad 2011-03-21 18:17:24 i Allt i Mitt liv

En hel ledig dag har gått, skitsnabbt! Men jag har faktiskt hunnit tvätta en hel massa tvätt och hämta hem min syster från jobbet, handlat och en del andra onödiga saker!
Nu tänkte jag bulta på mig en massa kläder och sedan ta en promenad, hämta hem min cykel och lämna av lite saker hos M sen helgen.

Söndag,

Publicerad 2011-03-20 09:36:35 i Allt i Mitt liv

Kul att vara vaken igen. Sovt två (2) timmar. YEY! Men nu får jag en bra pratstund med min älskade zeeländare.
Annars- ha en härlig söndag.

btw

Publicerad 2011-03-20 05:10:09 i Allmänt

Och för er som inte har hört "Diddy Dirty Money - Coming Home", Var snälla och starta den då! Jag ÄLSKAR början! (till ca 30 sek gått för er petiga) Och är ni för lata för att leta upp den finns den längre ner på sidan..

och ännu ett btw - vilken j*vla bostadsförening (eller vad det heter) skickar ut lediga lägenheter-mejl en lördagsnatt?! Jo för det är väl förhoppningsvis bara då de får någon som ställer sig i kö på en jävla etta för 3500 kr i månaden. en ETTA, i ett skitgammalt hus, i ett värdelöst läge.

Nä Det var väl det jag menade!

20+20+20 + egentligen 20 till!

Publicerad 2011-03-20 05:03:31 i Allt i Mitt liv

I bilen innan trodde jag att så fort mitt lilla huvud nuddade min kudde så skulle jag slocka, men tydligen - ICKE. Fan också. Jag som ville vara trött. Ikväll har varit en bra men på något sätt ändå konstig kväll. aja. Jag har iallafall tillbringat kvällen med en väldigt bra vän!

Och egentligen hade jag kunnat skriva hur mycket som hellst, men jag skiter i det -och cyklar igång How I Met Your Mother istället.

Sov så gott!

Så var det snart helg igen!

Publicerad 2011-03-17 21:46:44 i Allt i Mitt liv

Inte helt dumt om jag ska vara ärlig, det ska bli underbart!
Först väntar en heldags arbete och sen ska jag gå och svettas ut några liter på gymmet i vanlig ordning (& ja, jag tränar faktiskt på fredagar med). Sen är det helg. Och jag är ledig på måndag - det är sånt som kallas måndagslyx ;)

Hej svej!

Jag var tvungen, Det kändes förjäkla nödvändigt:

Publicerad 2011-03-10 23:30:19 i Allt i Mitt liv

  • Nu har jag iallafall fått en meny som är där den ska vara.
  • Jag behöver nu inte längre skämmas över mina fingrar
  • En betydligt bättre mobiloperatör har fått en betydligt bättre kund än de hade tidigare
  • JoJo-kortet har blivit uppläxat
  • Pengarna är växlade
  • Det är förbannat skönt att vara ledig
  • Det återstår bara 3 dagar kvar i mitt tonårsliv
  • Jag saknar Photoshop på min dator
  • Min läpp har spruckit
  • Jag är förbannat sugen på ett par stövlar och en klänning

Men jag tror jag överlever ändå.
Hejsvej

Vår i Luften!

Publicerad 2011-03-07 19:35:58 i Allt i Mitt liv

ÄNTLIGEN börjar det gå mot vår, det är ju faktiskt Mars, dock älskar jag vinter så det är inget att klaga på!

Fick faktiskt tummen ur röven och la över alla mina bilder från min EOS 550D nu, första gången sedan jag köpte den jag la över bilderna. Blev strax under 600 sedan slutet på december och det förvånade nästan mig, men för datorns skull var det bra.

Här är två bilder från helgen, Överst vad som börjar komma upp i rabatten nu i vårsolen. Och det understa fotot är på vår ena katt Grållen som så söt låg och solade sig på stenbänken. (ja hans ena öga ser konstigt ut, för han var antagligen inte beredd på att få en kamera uppkörd i huvudet när han solade) 





Nu återstår faktiskt bara en vecka kvar i tonåren för mig, inte helt fel kan jag lova er alla! Och helgen ser redan nu ut att vara planerad, och jag är långledig Torsdag-Tisdag.


Och ja, jag ska försöka få bloggen att se "normal" ut igen. Eller så är det bara en nyhet för mig att den är konstig. Tack vare mozilla.


Hej Hopp.

Så var det Mars igen

Publicerad 2011-03-02 21:12:19 i Allt i Mitt liv

Som en alkoholist som sitter ensam med en spritflaska i ett rum, fick jag också ett bakslag idag. Jag har bokat tid hos L igen, och jag LÄÄNGTAR! Fjantigt egentligen, men vad fanken gör man. Man är FAKTISKT värd lite extra vardagslyx.

Så nästa torsdag har jag fullbokat i kalendern, då ska jag shoppa loss, och sedan ska jag till L! WIHO

Och nu när jag sitter här och funderar kom jag precis på att det är nästan en månad kvar tills jag börjar plugga i Göteborg! Det känns faktiskt riktigt spännande. (allt utom att åka hemifrån med tåg 05.18..)


Tack och Hej,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela