Och så var det dags igen ,

Back to work

Publicerad 2010-09-20 19:47:14 i Allt i Mitt liv

Det är faktiskt skönt att börja jobba igen, iallafall på ett sätt. Att man kommer in i sina rätta dygnstider - äta ordentlig frukost tidigt, röra på sig hela dagen,  äta ordentlig lunch (nästan .. om nu knäckemackor är inräknade i ordentlig lunch..) , träffa människor, få hjälpa människor, eftermiddags frukten och sedan komma hem och vara så trött att man bara vill smälla av! Det är en bra kännsla såhär ändå. Fast att vara ledig går ändå inte av för hackor!

Idag började jag på ett nytt jobb. Och jag fick en slags hemlängtan till det gammla. Där var så bra, och där var alla så snälla. Men som sagt, idag var första dagen, då kan man inte begära allt för mycket - för allt är så nytt och man är så ovan vid allt.

Matdags nu igen, sen väntar BINGEN -Jag är dödstrött!

Val Val Val - Tjat Tjat Tjat !

Publicerad 2010-09-20 00:57:32 i Allt i Mitt liv

Det har varit valdag. Många är upprivna och förbannade. Till viss del förstår jag, men samtidigt, har man röstat har man gjort så mycket man själv har kunnat göra för att det skulle bli så som just man själv vill. Det ska bli skönt nu när stormen snart har lagt sig, när man kan gå över ett torg utan att få 5 miljoner frågor efter sig. Att inte längre få postlådan fullproppad och sms från partier som har kämpat in i det sista. 

Men hör och häpna, jag kommer gå runt i min egen värld oavsett vem som styr. Jag kommer trycka i mina katter deras P-piller varje söndag oavsett. 

Det som är lite tungt för mig själv just nu är att jag snart börjar jobba igen om ca 8 timmar. Att mina lediga veckor är över. Den längsta lediga tid jag har haft sedan 2007, att mina fyra ynka små veckor är förbi. Men jag har ett jobb. Och jag ÄLSKAR att jobba och tjäna pengar. För ja -jag är precis lika pengakåt som alla andra som går på våra gator är.

Och ja -det hade varit ganska kul att vara lite mer insatt i lite politik. Men nej -det finns inga partier jag gillar rakt igenom och därför inte kan "stödja". Därför kan jag inte vara extra glad för att någon har vunnit eller förlorat. Men visst åsikter har jag, det finns frågor som jag också brinner för. Men oftast så tycker Jag att det är lite i nästan alla partiers politik som är bra. Därför låter jag andra syssla med det istället. Men vem vet, en dag kanske man sitter där själv.

Jaja, så har man suttit här en hel kväll och stirrat på siffrorna. Och vad har det hjälpt mig? Faktiskt inget. Jag kommer bara vara tröttare på jobbet imorgon, och störa mig ännu mer för att all den information de tjatat om på valvakan ikväll kommer stå ÖVERALLT imorgon. Men sånt är väl tydligen livet. Vi bombar iallafall inte bilarna utanför vallokalerna, man kan åka både dit och hem -och överleva, på samma gång. Hur fräckt är inte det, eller ja, tråkigt kan väl vissa tycka som gillar spänning i deras vardag.

Nä, nu får ni ursäkta, katterna tar inte sina piller på egen hand, nu är det min tur att göra min goda gärning för kattvärlden - Se till så att de inte förökar sig en jävla gång till. För då smäller jag av!

HAHA! Godnatt älskade läsare!
En fin bild får ni ju också då, så att ni får se något annat face än politikernas.
hö-hö

*

Publicerad 2010-09-19 18:01:56 i Saker jag gillar

Promenad i skogen slutade i ösregn. Men inget fel i det, det ÄR mysigt i skogen när det regnar!

10.09.18.18.09.10

Publicerad 2010-09-18 16:26:51 i Inredning


Jag älskar iden med hyllorna på väggen såhär. visst är det inte så praktiskt när man ska städa, men man kan ju göra det så sött till olika tilfällen och årstider. Julen är nog den tid man kan göra väggen absolut sötast, med små tomtar, eller varför inte en julkalender utspridd över hela väggen. En julkalender med paket då såklart!
Eller bara så som de gjorde här ovan, en stor röd ros i varje kruka och bilda ett hjärta.
Superfiffigt!
(bilden är tagen i butiken inne på sofiero)


Förövrigt är det:
Lördag. Skitväderslördag. Men världen går ju som tur är inte under för det.

Fix och trix

Publicerad 2010-09-18 01:42:43 i Allt i Mitt liv

Satt och meckade lite med mina bilder, kom fram till att jag lika bra kunde göra en ny header av någon av dem när jag ändå var igång.
Ganska nöjd faktiskt. Bilden är tagen på Sofiero utanför Helsingborg. Är jävligt nöjd med den, och många andra därifrån.

Är sugen på att ha en fotoblogg. Men jag är nog fanken för rädd om vissa av mina bilder - jag hatar bildtjuvar!
Man får inte ta om man inte har fått lov att ta, eller missade ni det när vi andra barnen lärde oss det på dagis?


I eftermiddags satte jag mig med duggan (ett prov) som vi skulle ha i kursen jag går. Den har legat ute hela veckan men jag har inte vågat göra den för jag tänkt att det var för svårt.. eller något. 1 fel, 84% rätt. Det kändes bra! Sen hämtade jag syrran, blev en sväng i Ystad. Fika och sedan sushi med hem. UNDERBART gott!

Nu, Godnatt!

waaaka waaaaka

Publicerad 2010-09-08 19:36:30 i Allt i Mitt liv

Ibland blir jag nästan lite förbluffad över hur jag egentligen gjorde. Idag är en dag av dem:
Gick upp runt halv sju för att köra min syster, väntade sedan på att fiket skulle öppna så jag kunde köpa med nya bullar hem. Åt min bulle, sen somnade jag som en stock i fotöljen (stavas det så..? aja ni vet vad jag menar..). Vaknade av att mormor ringde mig, frågade om jag sov, jag svarade ja och som vanligt pratade hon på och det räcker man säger ja lite här och var så är hon sysselsatt med hennes samtal. YES, Samtalet över och jag somnade om (givet-jävla-vis :@ ). Och hur som hellst så har jag ändå hunnit med precis allt jag ska göra idag, även om jag sovit större delen av dagen. Det är som nu jag undrar hur jag egentligen bar mig åt, för när jag vaknade trodde jag att jag inte skulle hinna med något.

Allt var nog till att ta i, men mycket iallafall. Nu ska jag fortsätta i den banan jag var innan!
HAJ

Tisdag

Publicerad 2010-09-07 12:32:47 i Allt i Mitt liv

Ikväll börjar det, wooh.



Fast först ska jag plugga och sen åka till malmö för att fixa och trixa lite med min syster.

Hej nya vecka

Publicerad 2010-09-06 01:30:57 i Allt i Mitt liv

Inatt har jag sagt farväl till mitt sommartäcke för detta året, duntäcket har hoppat på passet igen -tecken på att sommarn tyvärr har lidit mot sitt slut.

Helgen har varit fin, vi fick konstaterat att riktig vänskap aldrig rostar! Rosé, sushi, äppelkaka och prat i flera timmar ♥

Nä vänner, tekoppen gapar tom och föreläsningen är slut. Skriver mer imorgon, klockan är för mycket nu.




Frååån och med du ♫

Fishermans nya vän?

Publicerad 2010-09-04 02:39:08 i Allt i Mitt liv

Jahaja då sitter man här mitt i natten. Halv jävla tre och jag börjar piggna till igen. Har ont i halsen så jag hade kunnat börja gråta, men kokt en stor kopp te och fixat ett glas vitaminer.
Var i lillstan med mariah innan i eftermiddags, blev en hel kasse från H&M. Känns ganska bra faktiskt!
Nu ska jag leta lite till efter kurslitteratur, sen ska jag se klart föreläsningen som har stått pausad större delen av dagen..

Godnatt. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela