Och så var det dags igen ,

forts.

Publicerad 2010-04-30 23:02:52 i Allmänt

Alla är mer eller mindre fulla ikväll, verkligen. Och i alla åldrar. MEN, vad är det vi egentligen firar? Är det någon av er som vet? För ska jag vara ärlig fattar jag inte poängen med att "fira valborg". Elden, sure, den kan jag köpa men allt det andra, nej det kan jag inte förstå riktigt.

ååh, fan! Jag känner mig sådär riktigt irriterad ikväll, sådär så att jag stör mig på allt och ALLA! Att man alltid ska vara sådär jääävla aggresiv och sur. och att det alltid ska gå ut över alla andra eller "fel" personer. TÄNK LITE FÖR HELVETE!

Underbara dag!

Publicerad 2010-04-28 14:44:08 i Allt i Mitt liv

Jag känner mig lycklig idag! Allting är underbart, och vädret består av strålande varmt solsken! Var nere i byn nyss med min bror, det är bara han och jag hemma på eftermiddagen idag, så vi brummade ner och köpte fika på kondiset!

Och nu sitter jag här, med fönstret vidöppet, hästarna går precis nedanför fönstret och skrotar. Det får mig att bli på ännu bättre humör, när man hör dem gnägga och frusta till undertiden de går och slappar! Det bekräftar ännu mer att det är en vacker dag!

    


Nu ska jag ner och sätta mig i solstolen och kränga i mig min chokladbulle! Sedan väntar en promenad och därefter ska jag bege mig till praktiken!

Bollkyss?

Publicerad 2010-04-27 18:58:06 i Allmänt

Varför finns det alltid en del saker man har som aldrig blir gjorda? Och om de skulle råka bli gjorda är det alltid i sista sekund. I vissa fall kanske det är bättre sent än aldrig, men ibland är det ju faktiskt inte ens lönt att börja ta tag i det ens..? Fast å andra sidan, allting är lönt att ge ett försök.

Städa, tvätta och saker i den kategorin, de tycker jag är skittråkiga, och de vill man ju faktiskt inte ens ta tag i. då kommer man till stunder som jag har idag, inga kläder rena. woho. såå, nu ska jag gå och tvätta, i hopp om att då kunna ta på mig rena kläder imorgon.



allt men ändå ingenting

Publicerad 2010-04-24 19:55:30 i Allt i Mitt liv

Jag blir ledsen när jag tänker tillbaka på allt det vi hade och det som fanns runt omkring.

Lyssna på Train:s låt "hey soul sister" fast i piano. Riktigt vacker!
Sök på (spotify) "Hey, soul sister - Piano Tribute Players"

Horoskopet sa "tiden kan bjuda på en romans, om du vill det" Jo men tjena, till tjejen där svaret på dejtingliv blir "va?! jag ?! jag har varken någon dejt eller något liv?!". Eller, tog väl i lite där, men ni fattar på ett ungefär. 

BTW. Såg E.A. idag, efter jobb, och idag var det bättre än förra gången ;)

Dags för mat nu,
Sen får vi se vad kvällen bjuder på!







Fredagen

Publicerad 2010-04-23 22:51:10 i Allt i Mitt liv

Fredag! Idag har varit en riktigt rolig fredag, började med en tur till Lund med Pia och Ann, vi var på studiebesök! Fick med lite fräcka idéer hem, om de nu sitter kkvar i huvudet tills nästa vecka förståss haha. Sedan kan jag också rekomendera butiken "Udda Tina" på Lilla fiskaregatan i Lund, gillade den starkt! Resten av eftermiddagen spenderade jag med min storasyster, och det bjöd på en del skratt där med :P

Kvällen har bjudit på Taco och Talang-kväll med familjen, och sen fick vi alla agera stödfamilj åt lilla johanna som kom in om.

Imorgon är det jobb, dock hade jag hellre lagt min dag åt studentklänningsletande, men det får komma en annan dag.

Allt för mig idag,
ha det finfint alla!

Godnatt!

Publicerad 2010-04-22 00:11:19 i Allt i Mitt liv

Ikväll har jag varit med på kursen på min praktikplats, dunderkul! Och jag fick även göra ett armband och ett halsband, halsbandet hann jag dock inte klart med och när båda är klara ska jag ta en bild och läggaupp här!
Det var riktigt kul när man kan hjälpa andra med deras smycken och speciellt när de blir så glada över ens hjälp =)

Imorgon börjar jag klockan tio i vanlig ordning, på eftermiddagen är det mattelektion igen, och jag håller mina tummar för att det ska gå bättre än i måndags! När jag sedan är klar där funderar jag på att ta en tur till pappsen, fast det har jag inte bestämt än.

Har ni tänkt på vilken skillnad det egentligen är på att vara ekonomisk, sparsam och snål? En hårfin gräns egentligen men oj så fel det kan bli när snåla människor släpps ut i samhället :P

Okeeej ...

Publicerad 2010-04-20 19:24:34 i Allt i Mitt liv

DAGEN:
Praktik, haft fullt upp hela dagen, men roligt har det varit! Jag ♥ Min praktikplats!
När jag sedan var på g hem regnade det, strax utanför Veberöd började det snöa som bara den. Alla pratar/facebookar om detta som om detta skulle vara någon sensation, när det i själva verket bara är vanligt april väder!

Har fått himmlarns ont i min hals idag med, ska sova riktigt länge i natt i hopp om att det inte utvecklas till förkylning!

BTW. Ni vet väl vad som gäller ikväll?!
MFF - HIF !
Som tyvärr i skrivande stund står 1-2,
hoppas dock att det blir en fin blå seger!

Första dagen på den sextonde veckan

Publicerad 2010-04-20 00:11:52 i Allt i Mitt liv

Idag har varit en bra dag. Började med att hämta hem min syster. Därefter blev det pyssel hemifrån, ganska nöjd blev jag med resultat, bild kommer! 

eftermiddagens mattelektion, gick käpprätt åt helvete idag. Innan matten snabbade jag mig till fotografen i byn, som givetvis hade slutat fotografera. suck pust stön. Stötte på Anna och Mariah hann nog med 2 minuters onödigt skitsnack där, höhö. Tog sedan tåget till ystad för att hitta en fotograf där, lyckades. 195 kr fattigare. blööh. Samma jävla foto hade jag kunnat ta gratis om jag hade haft rätt maskiner :P  

Tog en sväng in om Esprit och hälsade på Emelie och sedan begav jag mig mot skolan. Matte som skrivit, gick inte så värst bra, en timme senare stötte jag även på Sandra. Hon lämnade en bok, jag proppade i mig lite mat, sen åkte vi hem ihop.



Det jag vill komma till är att denna dagen har egentligen varit så jädrans onödig från min sida, men jag har stött ihop med många trevliga prickar. Imorgon är det praktik i vanlig ordning, Kul Kul KUL! Ska försöka ta med kameran och fota om vi gör något spännande om dagarna, annars hittar ni det säkert på hemsidan.


Tack för mig!



-

Publicerad 2010-04-19 00:48:37 i Allt i Mitt liv

Ganska komiskt att man blir "bortglömd" bara för man inte har datorn igång och använder blogg, msn, FB med mera dagligen.

Och by the way - JAG KLARADE DEEEEET!
-IN YOUR FACE!

Fredagkväll - den 9:de april!

Publicerad 2010-04-09 19:31:43 i Allt i Mitt liv

Jag satt här i min ensamhet och klickade runt när syrrans pojkvän studsade upp för trappan med en sprillans ny extern hårddisk till mig! Woooohoo! Så nu har jag äntligen någonstans att ha alla mina bilder i hyfsat säkert. Love it! På bilden här nedan ser ni så liten och söt den är, 




När jag sedan satt och la över alla bilder gick jag igenom alla de gamla med, guud vilka minnen de väcker! Givetvis är det både positivt och negativt. Men alltid lika kul att se!

Nu, ska jag bege mig till nedanvåningen
Sen, SOLSIDAN! wohoo
Efter det, Sover jag som en liten get -jobb imorgon!

 

Den trevliga kvällen med det konstiga avslutet

Publicerad 2010-04-05 01:30:04 i Allt i Mitt liv

Ikväll har varit en riktigt trevlig kväll! Vi har ätit gott, spelat och haft det trevligt.

När jag sedan skulle ta tåget hem kom en polis eskorterandes med två snubbar. Ja de såg inte allt för pålitliga ut om jag ska uttrycka mig så.. Polisen följde de båda in och sa till dem att sätta sig ner och de fick order på att de skulle sitta på samma stol hela resan utan att flytta sig från den. Därefter gick polisen ut från tåget. Ställde sig en bit bort och sedan stod han där och kollade tills tåget körde.

Jahapp där satt jag då på tåget. Samtidigt som några som uppenbarligen inte var så jäkla oskyldiga heller. Vad gör man då? Jag såg framför mig att de ställde sig upp med vars en pistol och sköt oss alla en efter en. Eller bara började skrika på oss och rånade oss. Pulsen slog på ganska bra när jag satt där och jagade upp mig helt utan anledning. Men sen såg jag killen framför mig. Ett riktigt muskelberg med tatueringar. puuh, jag såg i fönstret att han, han skulle fanken-ta-mig få vara min hjälte om de hade rest sig upp! Mobilen, upp med den, smsade Josefine i hopp om att få något lugnande svar, det gick sådär (A) . Men så tittade jag i fönstret en gång till. Blev åter lite lugnare av killen framför mig. Stoppade sedan i mina hörlurar igen och skruvade upp musiken, blundade och lekte död i hopp om att de faktiskt skulle skita i mig om de nu faktiskt fick för sig att göra något.

Vips så var jag hemma
Och jag överlevde!!
Over and out ,

En dröm

Publicerad 2010-04-01 18:59:20 i Inredning

Att kunna få inreda och pula precis så som jag vill ha det. Att inte ha pengabegränsningar i vad man vill köpa och bo i sitt egna lilla drömhem för såklart har jag ett drömhem inuti mitt huvud. Eller två för att vara mer bestämd, ett fint stilrent och snyggt ala västra hamnen lägenheterna. Men så har jag också ett fint i vackra ljusa och underbara fäger, lantligt antikt och underbart.

åååhh suck! Det är väl bara 40 år tills man kan leva upp till det nu bara..





Eller ..






Nä nu kanske jag ska sluta drömma.. Dags att ta sig ner till verkligheten och ica ..igen.. och köpa den kalla bearnaisesåsen som vi glömde innan. Vässa armbågarna kärringarna är som galna i affären!
HojHoj

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela