Och så var det dags igen ,

Hur länge varar en Bingolott?

Publicerad 2010-08-26 20:43:52 i Allt i Mitt liv

Naglarna och jag har som vanligt varit hos linda och fått vår dos av ompyssling. och jag dammade av ett par örhänge som inte blivit använda på 100 år, de är faktiskt jäkligt snygga när jag tänker efter.

Skitsamma
Ut och gå eller Städa det är frågan. Det jag inte gör nu kommer att behöva göras imorgonbitti.

Lyft på arslet, inget av det kommer bli gjort om jag sitter kvar här!
HEJ

Number one rankad ...

Publicerad 2010-08-25 22:25:45 i Allt i Mitt liv

..., inte som Anna Anka, number one planka!


Åkte till malmö för att köpa min efterlängtade dammsugare, och den var givetvis slutsåld så det blev 30 kg kattmat istället.. haha

Nu ikväll åkte vi till malmö igen. Det var kallt som faan så den turen slutade med pressbyrån-te och ett tidigt tåg hem, men vi var nöjda ändå! 

Nu ska jag .. Jag vet inte vad jag ska. Ge kisemisarna av den nyköpta maten och se om de gillade mitt dunderfynd. Sen, sen ska Vi sova - jag och vår söta Peggy Sue

HojHoj

Strax ett Godnatt

Publicerad 2010-08-24 22:26:35 i Allt i Mitt liv

Men fångarna på fortet är faktiskt nästan lika bra som när man var liten! Nu ska jag fiska in mina katter för mat, sen blir det Danska Hollywoodfruar, för det är fankentamig ett bra program och för jag missade det igår när malmö vann över Halmstad, och kom på första plats! HÖ-HÖ

Adjos pommes

Dö förbannade flugjävel!

Publicerad 2010-08-24 18:37:22 i Allt i Mitt liv

Tisdag, nyklippt och det känns underbart! Benen är också rakade dagen till ära, man kan inte ha hårigare ben än katterna det håller liksom inte hela vägen.
Åter till det om nyklippt - det blev då jävla platt denna gången, men det lär väl förhoppningsvis ordna till sig tills jag vaknar imorgon.

Imorgon börjar min bror skolan igen, min plan är att jag ska köra ner vid 7 snåret och köpa hem bullar. Får se hur det går med den saken, det är inte riktigt min grej det där med att gå upp tidigt.. Sedan ska jag åka och köpa en dammsugare (vuxenpoäng på det!).

Malmöfestivalen tider, men vem i höga helskotta åker in där - sliter som ett djur för att försöka se någorlunda ut i håret och kläder och smink -Ja ni vet hur det är .. och så är det som om djävulen tagit över vädergudarnas plats. Men jag kan lova er en sak -Det är säkert BARA för att jag har semester. För det känns som både djävule och vädergudarna är mina ovänner för tillfället. Åter om malmöfestivalen vi åker kanske in imorgon ändå, och kanske till helgen, det känns som att sista fredagen är tvungen bara för att.

Fick åter ett melj till idag om ledig lägenhet, lite sugen blir man allt!



Tack och Hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela