Och så var det dags igen ,

Gjorde jag nu rätt?

Publicerad 2010-10-07 19:12:40 i Allt i Mitt liv

Mejlet är skickat. Och nu kan jag inte sluta tänka på om jag gjorde rätt eller fel. Jag ångrar mig nu. Samtidigt som jag vet att jag kanske hade skärpt mig max en dag för att plugga lite. Men de andra dagarna -hade varit likadana. säkerligen. Och de 100 sidorna som skulle bli lästa? Och mina böcker på 800:- ska de bara samla damm nu? Ibland är jag så jävla korkad. Nu när jag tänker på det är det tråkigt, men sen när jag lyssnar på mina föreläsningar är det intressant.
OCH JAG ÄR EN VELEPOTTA DET KAN NI ALLA FÅ SKRIVA UPP!

Men nu ska jag betala mina jävla böcker så de kan få stirra på mig på hyllan så jag mår riktigt dåligt.
Hejdå

Happymoment

Publicerad 2010-10-06 21:55:18 i Shopping

I lördags natt satt jag och klickade runder, när jag egentligen borde legat nerbäddad sen lång tid tillbaka. Det slutade i ett impulsköp - trodde jag i söndags! Men FAN vad glad jag är över det idag! En stor fin palett med ögonskugger landade i brevlådan, på onsdagen. Överfin och med bra pigment i.
Då blir man glad -det kan ni skriva upp!

ett tu tre..

Publicerad 2010-10-03 22:23:13 i Allt i Mitt liv

Blev malmö,lund runda idag. Och uppdatering till skohyllan. Kom också över ett par inte så märkvärdiga, billiga och lite lagom fodrade stövlar såhär inför höst och vintern, så jag slog till.

Gråahår-varning

Publicerad 2010-10-03 00:18:18 i Bilder

Idag är en konstig dag. Irriterande och jag funderar så jag håller på att bli knäpp. Det största problemet är utbildning. Vad man egentligen ska göra. Jag känner inte för någon dötåkig utbildning (ekonomi är en bra exempel på det, det märkte jag nu när jag satte upp mig på redovisningskursen. Och förbannat glad är jag att jag tackade nej till utbildningen jag kom in på!) Jag vill läsa så mycket men ändå inte med något, allt men ändå inget. Och mer och mer frustrerad och irriterad blir jag på mig själv för varje dag som går. Tur i oturen är jobbet, jag har faktiskt ett jobb undertiden jag funderar. Dessvärre tror alla mina ex-kollegor att detta är vad jag kommer läsa till och vad jag kommer jobba med resten av mitt piffiga liv. 
Apoteket är faktiskt det mest osexiga som finns, näst efter sopåkare. Typ.

 



Godnatt!

101001

Publicerad 2010-10-01 23:04:44 i Allt i Mitt liv

Jag kan inte förstå att det är första oktober idag - det är sinnes! Har redan jobbat två veckor.

Herrejisses alltså.
Men nu är det helg, och nu ska jag sova, LÄNGE!
Hejhopp!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela